March 30, 2020
ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΣΕΣ ΘΥΡΩΝΗ εταιρεία μας μεταξύ άλλων παρέχει:

ΚΑΣΕΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ 

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ

ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ


Δείτε επίσης: 

ΠΟΡΤΕΣ ΠΥΡΑΝΤΟΧΕΣ

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΝΤΙΒΑΝΤΑΛ

ΠΟΡΤΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ

ΠΟΡΤΕΣ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ

ΚΑΓΚΕΛΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

 

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Δείτε περισσότερα για κουφώματα αλουμινίου...

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΣΥΡΟΜΕΝΑ

Κουφώμτα αλουμινίου.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΚΑΣΕΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ, ANTIVANDAL, ΠΟΡΤΕΣ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ, ΡΟΛΑ, ΣΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΑΒΡΑΔΟΣ ΟΕ

Η επιχείρησή μας κατασκευάζει και παράγει μεταξύ άλλων ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου ανοιγόμενα με ISO.

Ενεργειακό Συρόμενο Σύστημα Αλουμινίου Ε-36 από την ETEM

Το Ε36 σχεδιάστηκε για να αντιμετωπίσει συνολικά και να δώσει λύση στην αντικατάσταση παλαιών συρόμενων χωνευτών κουφωμάτων όταν αυτά πρέπει να εφαρμοστούν σε στενό άνοιγμα «τούνελ» τοιχοποιίας.

Η καινοτομία στον σχεδιασμό του συστήματος Ε36 είναι η δυνατότητα στην κατασκευή ενός κουφώματος που ξεπερνάει παραδοσιακούς περιορισμούς και συμβιβασμούς σε αυτή την κατηγορία προσφέροντας ένα κούφωμα ιδιαίτερα σύγχρονο αισθητικά, λειτουργικά και προπαντός με τεχνικά χαρακτηριστικά συστημάτων πολύ μεγαλύτερης κατηγορίας.

Το Ε36 είναι ένα σύστημα με λιτές ορθογώνιες διατομές, χαμηλό ύψος κάτω οδηγού, ειδικά μελετημένο για να μην δημιουργεί προεξοχές στο πάτωμα σε αντικαταστάσεις παλαιών κουφωμάτων, ύψος κινούμενο φύλου, μόλις 75mm που επιτρέπει μεγαλύτερη φωτεινότητα στον εσωτερικό χώρο.

Η πρωτοπορία όμως του Ε36 είναι τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά θερμομόνωσης και υδατοστεγανότητας, μοναδικά σε αυτή την κατηγορία συστημάτων, που μπορεί να προσφέρει στον χρήστη. Ο έξυπνος σχεδιασμός του συστήματος που τοποθετεί την θερμομόνωση στο φύλο και στην κάσα στο ίδιο κατακόρυφο άξονα, η δυνατότητα για πάχος υάλωσης μέχρι και 24mm και ο σωληνωτός οδηγός που βοηθάει στην γρήγορη απορροή των υδάτων κατά τα έντονα καιρικά φαινόμενα είναι ορισμένα από τα χαρακτηριστικά που κάνουν αυτό το Ε36 ιδιαίτερο.

Τέλος, τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά του συστήματος, σε συνδυασμό με την δυνατότητα χρήσης και μηχανισμού ανύψωσης για την κίνηση του φύλου, καθιστούν το Ε36 μία ιδανική λύση για την αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων.

Δείτε τις προδιαγραφές του συστήματος συρόμενων ενεργειακών κουφωμάτων Ε-36 από την ΕΤΕΜ.

Συρόμενο Θερμομονωτικό Σύστημα Ε-50: η νέα πρωτοποριακή πρόταση στα συρόμενα.

Ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου συρόμενα Ε-50 ΕΤΕΜ

Το Ε50 είναι ένα από τα πιο σύγχρονα συρόμενα θερμομονωτικά συστήματα της ΕΤΕΜ. Σχεδιασμένο για μεσαία και μεγάλα ανοίγματα, το Ε50 συνδυάζει τις τάσεις της σύγχρονης αισθητικής με τις ανάγκες που προκύπτουν από τις αυστηρές προδιαγραφές για την εξοικονόμηση ενέργειας.

Κατά τον σχεδιασμό του Ε50, λάβαμε υπόψη τις ανάγκες για περισσότερο φως στο εσωτερικό του κτηρίου, την ευκολία στη χρήση και τη λειτουργία του πλαισίου, την ασφάλεια και την εξοικονόμηση ενέργειας καθώς και την προστασία από έντονα καιρικά φαινόμενα.

Το Ε50 είναι ένα σύστημα σχεδιασμένο να καλύψει ένα πολύ μεγάλο εύρος απαιτήσεων, τόσο σε υφιστάμενα όσο και νέα κτήρια όπου λόγω της ύπαρξης μεσαίων και μεγάλων ανοιγμάτων, έχουμε ανάγκη χρήσης συστημάτων που παρέχουν τη απαραίτητη στιβαρότητα και αντοχή από τα μεγάλα βάρη που προκύπτουν στα μεγάλα ανοίγματα, ενώ ταυτόχρονα είναι αρκετά διακριτικά ώστε να χρησιμοποιηθούν και στα μικρότερα παράθυρα.

Με πλάτος φύλου 50mm το Ε50 είναι ένα στιβαρό σύστημα, με εξαιρετικά χαρακτηριστικά θερμομόνωσης και στεγανότητας που δίνει την δυνατότητα υλοποίησης της πλειοψηφίας των οικιστικών και επαγγελματικών κατασκευών.

Δείτε τις προδιαγραφές του συστήματος συρόμενων ενεργειακών κουφωμάτων Ε-50 από την ΕΤΕΜ.

Συρόμενο Θερμομονωτικό Σύστημα Ε-52: η νέα πρωτοποριακή πρόταση στα συρόμενα.

Ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου συρόμενα Ε-52 ΕΤΕΜ

Δείτε τις προδιαγραφές του συστήματος συρόμενων ενεργειακών κουφωμάτων Ε-52 από την ΕΤΕΜ.

Η Ε-52 ΚΑΛΥΨΩ της ETEM είναι ένα απο τα νέα πρωτοποριακά σχεδιασμένα συρόμενα σύστηματα που διαθέτει άριστες θερμομονωτικές και ηχομονωτικές ιδιότητες κατατάσσοντας τα κουφώματα της ανάμεσα στα κορυφαία της αγοράς . Η εργονομική σχεδίαση των προφίλ και η ποικιλία των διατομών, παρέχει λύσεις σε κάθε κατασκευαστική ανάγκη σε μεσαία και μεγάλα ανοίγματα. Τα πρωτοποριακά σχεδιάσμένα προφίλ υψηλής αισθητικής της Ε-52 ΚΑΛΥΨΩ δίνουν διάφορες διακοσμητικές λύσεις, σε ίσια και πομπέ γραμμή διατηρώντας την ιδανική σχέση μεταξύ ποιότητας και κόστους. Τα κύρια οφέλη είναι: 

  • μέγιστη θερμομόνωση και υδατοστεγανότητα απέναντι σε έντονες καιρικές συνθήκες,
  • άριστη ηχομείωση σε αστικές περιοχές,
  • στιβαρότητα, ανθεκτικότητα και άψογη λειτουργικότητα λόγω του κάτω ανοξείδωτου οδηγού το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα σε ίσια και πομπέ γραμμή,
  • οικονομικά αποδεκτές λύσεις που μπορούν να καλύψουν όλες τις κατασκευαστικές απαιτήσεις, άριστη σχέση μεταξύ ποιότητας και κόστους.

Ανασυρόμενο σύστημα Ε-3000: το σύστημα των «υψηλών απαιτήσεων» από την ETEM

Ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου συρόμενα Ε-3000 ΕΤΕΜ

Εκεί όπου οι σχεδιαστικές και κατασκευαστικές ανάγκες είναι ιδιαίτερες, το σύστημα Ε-3000 ΚΑΣΣΙΟΠΕΙΑ (βαρέως τύπου) προσφέρει την απόλυτη λύση για θερμοηχομόνωση υψηλών απαιτήσεων σε συρόμενες επάλληλες κατασκευές. Σε μεγάλα έργα, όπως η ανακαίνιση του ξενοδοχείου HILTON στην Αθήνα και του MACEDONIA PALACE στην Θεσσαλονίκη, επιλέχθηκε για τη δυνατότητα που έχει στη δημιουργία στιβαρών και ανθεκτικών κατασκευών για μεσαία και μεγάλα ανοίγματα. 

Η στεγάνωση του συστήματος είναι η βέλτιστη, επειδή βασίζεται σε ειδικά ελαστικά, με αποτέλεσμα να εκμεταλλεύεται πλήρως τις δυνατότητες του μηχανισμού κίνησης και να προσφέρει ιδανική στεγάνωση.

Το σύστημα χρησιμοποιεί μηχανισμό πτώσεως ή αλλιώς ανύψωσης φύλλου γεγονός που επιτρέπει την άριστη και εύκολη χρήση του ακόμα και στα μεγάλα ανοίγματα.

Ε-70: το καλύτερο σύστημα συρόμενων κουφωμάτων των «υψηλών απαιτήσεων» από την ETEM

Ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου συρόμενα Ε-70 ΕΤΕΜ

Η Ε70 είναι ένα συρόμενο σύστημα, σχεδιασμένο για μεγάλα ανοίγματα που προσφέρει άριστα χαρακτηριστικά θερμομόνωσης.

Ανταποκρινόμενη στην αυξανόμενη ανάγκη για συστήματα συρομένων για πολύ μεγάλα ανοίγματα που είναι εύκολα στην λειτουργία και δίνουν την δυνατότητα εύκολης πρόσβασης των ενοίκων στον εξωτερικό χώρο, η ΕΤΕΜ σχεδίασε την Ε70, ένα σύστημα που επιτρέπει τη μέγιστη δυνατή διείσδυση του ηλιακού φωτός ενώ, παράλληλα, προσφέρει την τεχνολογία Less Frame, μία τεχνολογία που ελαχιστοποιεί οπτικά τα πλαίσια αλουμινίου.

Η ομοιόμορφη θέα τζαμαρίας χωρίς πλαίσια, επιτρέπει τη μοναδική αίσθηση ενσωμάτωσης του εσωτερικού χώρου της κατασκευής στο εξωτερικό τοπίο.

Το Ε70 είναι σύστημα φύλλων πλάτους 70 mm που προσφέρει αισθητική, λειτουργικότητα σε συνδυασμό με ανθεκτικότητα, θερμομόνωση και ηχομόνωση.

Δείτε τις προδιαγραφές του συστήματος συρόμενων ενεργειακών κουφωμάτων Ε-70 από την ΕΤΕΜ.

ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΣΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ

Καλέστε μας στο τηλεφωνικό κέντρο:


210-5012743


ή στο κινητό:

6972449775

email: davrados@otenet.gr

και θα σας βοηθήσουμε σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε!